«Діаменю» рецепт “Суп с груздями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
84 ккал
– 300 г солоних груздів
– 5 картоплин
– 1 морква
– 2 цибулини
– сіль
– прянощі та олія — на смак
Крок 1
Одну цибулину дрібно нарізаю, моркву натираю на великій тертці, обсмажую на олії. Картоплю очищаю, нарізаю кубиками, опускаю в киплячу воду з цілою очищеною цибулею, варю протягом 5 хвилин.
Крок 2
Грузді промиваю, нарізаю, додаю в суп, варю 10 хвилин. Кладу засмажку, солю, всипаю прянощі, проварюю протягом 5 хвилин і знімаю з вогню. Подаю зі сметаною.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…