«Діаменю» рецепт “Суп телятини з квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
67 ккал
– 300 г пісної яловичини
– 300 г червоної квасолі
– 2,5 л води
– 1 морква
– 2 картоплини
– 2 томати
– сіль на смак
Крок 1
Квасолю промиваю і замочую в холодній воді на ніч. М’ясо мою і варю до готовності. Дістаю, даю трохи охолонути, відокремлюю від кістки та нарізаю невеликими шматочками. Квасоля також відварюю до готовності 2,5 л води.
Крок 2
Картоплю мою, чищу та нарізаю кубиками. Залишаю на 30 хвилин у холодній воді, для видалення надлишкового крохмалю. Додаю до квасолі м’ясо, картоплю, натерту на великій тертці моркву та подрібнені в блендері томати.
Крок 3
Варю на малому вогні до повної готовності. Можна подавати так, а можна довести суп до однорідної консистенції з допомогою блендера. Вийде суп-пюре.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…