Рецепт “Суп з авокадо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 30 хвилин
На 4 порції:
❯ 1 куряча грудка
❯ 1 стебло цибулі-порею
❯ 1 морква
❯ 1 стручок солодкого жовтого перцю
❯ 2 авокадо
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1/2 пучка зелені петрушки
❯ сіль
❯ мелений червоний перець
Крок 1
Курячі грудки вимити, покласти в каструлю, залити 1,5 л води та варити 1 год на маленькому вогні під кришкою. Бульйон процідити, куряче філе відокремити від кістки.
Крок 2
Стебло цибулі-порею нарізати кільцями, моркву очистити та натерти на великій тертці. Стручок перцю розрізати навпіл, видалити плодоніжку, м’якуш нарізати скибочками.
Крок 3
Авокадо вимити, обсушити, очистити та розрізати навпіл. Обережно вирізати кісточку, нарізати м’якуш скибочками та збризкати соком лимона.
Крок 4
У каструлі на гарячій оливковій олії обсмажувати цибулю з морквою до підрум’янювання. Додати солодкий перець та обсмажувати, помішуючи, 5 хв.
Крок 5
Авокадо та обсмажені овочі помістити в чашу блендера та подрібнити. Перелити в каструлю, додати курячий бульйон і довести до кипіння. Посолити та поперчити
Крок 6
Зелень петрушки вимити, обсушити та дрібно нарізати. Готовий суп розлити по тарілках, кожну додати шматочки курки, посипати зеленню та подати на стіл.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…