«Діаменю» рецепт “Суп з фрикадельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,9 ХО
191 ккал
– 1 кг яловичини
– на кісточці
– 2 картоплини
– 1 цибулина
– 4 яйця
– 2-4 ст. Псіліум
– пучок зеленої цибулі
– 5 ст. вареного рису
– 3 ст. томатної пасти
– зелень
– сіль та перець – на смак
Крок 1
Яловичину варю до готовності, відокремлюю м’ясо від кісточки, пропускаю через м’ясорубку разом із цибулею. Додаю до фаршу яйця, псилліум, сіль та перець, добре вимішую. Зелену цибулю нарізаю, перемішую із рисом.
Крок 2
З фаршу формую фрикадельки з чайною ложкою рисової начинки всередині. Нарізану картоплю додаю в проціджений бульйон. Через 10 хвилин варіння додаю фрикадельки. Варю до готовності картоплі.
Крок 3
За 5 хвилин до готовності зливаю трохи бульйону, розводжу у ньому пасту. Вливаю в суп, розмішую. Вимикаю вогонь, посипаю рубаною зеленню, даю настоятися
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…