«Діаменю» рецепт “Суп з гарбузом та м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,8 ХО
92 ккал
– 0,5 кг гарбуза
– 1/2 курячої грудки
– 1 цибулина
– 50 г твердого сиру
– 2 ст. оливкової олії
– сіль, прянощі, свіже листя м’яти – на смак
Крок 1
Гарбуз очищаю і нарізаю маленькими кубиками. Куряче філе варю до готовності. При цьому 1-й бульйон зливаю через 5 хвилин після закипання та знову заливаю курятину водою.
Крок 2
Цибулину очищаю і нарізаю півкільцями. Гарбуз і цибулю тушку разом на сковороді з додаванням олії. Відварене філе трохи охолоджую, подрібнюю ножем і змішую з тушкованим гарбузом і цибулею.
Крок 3
Все подрібнюю блендером до однорідної консистенції та виливаю суміш у курячий бульйон. Перемішую до однорідності. Перед подачею додаю в порційну тарілку нарізаний кубиками твердий сир та листя м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…