«Діаменю» рецепт “Суп з грибами та перловкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
84 ккал
– 100 г кореня селери
– 3 ст. рослинної олії
– 2 ст. перлової крупи
– 150 г квашеної капусти
– 1/4 ст. сухих білих грибів
– невеликий пучок петрушки
– сіль на смак
Крок 1
Гриби промиваю, заливаю 1 ст. холодної води та даю настоятись 40 хвилин. Проціджую, рідину не виливаю. Гриби ще раз промиваю.
Крок 2
Перловку також промиваю, перекладаю в каструлю, додаю гриби, вливаю грибний настій та 1 л води. Солю та варю 40 хвилин.
Крок 3
Селеру нарізаю соломкою. У сковороду з олією викладаю селеру та капусту. Тушу на малому вогні під кришкою до 15 хвилин.
Крок 4
Перекладаю в каструлю до перловки та грибів. Томлю ще 10 хвилин. Подаю до столу, посипавши подрібненою петрушкою
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…