Рецепт “Суп з кукурудзою та сиром (Chupe de Pollo)” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 45 ХВИЛИН
❯ 450 г курятини зі шкірою та кістками (шматками)
❯ 2 качани кукурудзи (шматочками)
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 цибулина
❯ 3 зубки часнику
❯ 50 г вершкового масла
❯ рубана петрушка
❯ 1,5 л курячого бульйону
❯ 250 г консервованої кукурудзи
❯ 250 мл вершків
❯ 1 тортилья
❯ сік 1 лимона
❯ сіль
❯ перець
❯ 200 г фети (кубиками)
Крок 1
Цибулю та часник очистити, порубати та обсмажувати в сотейнику на олії до прозорості. Додати вершкове масло, закласти курятину, качани кукурудзи та обсмажувати кілька хвилин. Влити бульйон, посолити, поперчити, зменшити вогонь і варити під кришкою 25-30 хв.
Крок 2
З м’яса шкіру та кістки видалити. Додати в суп консервовану кукурудзу з рідиною, влити вершки, довести кипіння та готувати 10 хв. Суп посолити та поперчити, кухля качана кукурудзи відкласти. Тортіль скришити, залити бульйоном, розім’яти, влити в суп і подрібнити його блендером
Крок 3
Повернути в суп кукурудзу і приправити соком лимона. Посипати суп зеленню та додати фету.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…