Рецепт “Суп з куркою та лимоном” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 100 ккал
На 4 порції:
❯ 1,5 л курячого бульйону
❯ 150 г рису
❯ 2 курячих філе
❯ 2 лимони
❯ З жовтка
❯ 2 гілочки петрушки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Бульйон довести до кипіння. Рис промити, опустити в бульйон та варити на маленькому вогні 10 хв. Куряче філе вимити, додати в бульйон з рисом та варити 40 хв. Викласти на тарілку.
Крок 2
Лимони вимити та обсушити. Відрізати кілька кружків та відкласти для подачі супу. Дрібною теркою зняти цедру, потім з плодів вичавити сік. Сік збити віночком із жовтками.
Крок 3
Бульйон з рисом зняти з вогню. Помішуючи віночком, тонким цівком влити суміш жовтків з лимонним соком. Знову довести до кипіння. Додати цедру та перемішати. Посолити та поперчити.
Крок 4
Куряче філе нарізати скибочками. Петрушку вимити, обсушити та дрібно нарізати. Суп розлити по тарілках, додати в кожну філе куряче, петрушку і скибочку лимона.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…