«Діаменю» рецепт “Суп з печерицями та броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
47 ккал
– 500 г броколі
– 250 г печериць
– 2 ст. соєвого соусу
– 1 морква
– 2 ст. лимонного соку
– 1 л овочевого бульйону
– 1 зубок часнику
– 1 цибулина
– 50 г кореневої селери
– 2 ст. оливкової олії
Крок 1
Броколі розбираю на суцвіття. Печериці нарізаю пластинами. Цибулю, часник та моркву очищаю та дрібно нарізаю. Селеру тру на великій тертці.
Крок 2
У каструлі з товстими стінками печериці небагато обсмажую на оливковій олії з додаванням соєвого соусу. Викладаю їх на тарілку, а в каструлю додаю подрібнені овочі (крім капусти).
Крок 3
Вливаю півлітра води та варю на малому вогні до готовності овочів. Охолоджую, подрібнюю блендером. Додаю гриби та броколі та варю суп-пюре до готовності капусти. За хвилину до закінчення варіння вливаю лимонний сік та перемішую.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…