Рецепт “Суп з вонтонами та локшиною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 ХВИЛИН + ПРИГОТУВАННЯ БУЛЬЙОНУ 2 ГОДИНИ
На 6 порцій:
Для курячого бульйону:
❯ 1 курка
❯ 2 л води
❯ 40 г свіжого імбиру
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
❯ 1 ніжка селери
❯ 6 сушених грибів шиїтаке
❯ рубана шніт-цибуля
❯ рубана кінза
❯ сіль
Для супу:
❯ 16 вонтонів
❯ 200 г локшини
❯ 1 качан капусти пак-чой
Крок 1
Приготувати бульйон. Цибулину очистити та розрізати навпіл. Моркву та імбир очистити, вимити, моркву розрізати вздовж навпіл, імбир нарізати скибочками. Цибулю і селеру вимити та розрізати на 2–4 частини. Підготовлені овочі та курку в глибокому сотейнику залити водою, довести до кипіння і варити на повільному вогні 1 год 30 хв. Наприкінці приготування посолити, готовий бульйон процідити, зняти м’ясо з кісток та відкласти.
Крок 2
Додати в проціджений бульйон нарізані гриби та варити 5 хв. Покласти онтони та локшину та варити до готовності вонтонів. Капусту промити та варити в окремому посуді в киплячій підсоленій воді 10 хв. Відкинути капусту на друшляк і обдати холодною водою.
Крок 3
Куряче м’ясо розкласти по порційних тарілках і залити бульйоном із локшиною та вонтонами. Додати капусту і посипати рубаною кінзою і шнітт-цибулею.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…