«Діаменю» рецепт “Суп зі шпинатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
42 ккал
– 2 картоплини
– 1 куряче стегно
– 150 г шпинату
– цибулина
– 1 корінь петрушки
– 1 морква
– 2 зубчики часнику
– сіль
– перець
– зелень кропу та базиліка – на смак
– 1-2 ст. сметани
– 1 ст. вершкового масла
Крок 1
Куряче стегенце ставлю варитися для бульйону. Цибулю нарізаю, обсмажую на вершковому маслі. Додаю натертий на дрібній тертці корінь петрушки та ще трохи обсмажую. Викладаю в бульйон
Крок 2
Картоплю нарізаю кубиками, засипаю в бульйон. Туди ж відправляю нарізану кружальцями моркву. Доводжу до кипіння, варю 10 хвилин. Додаю нарізаний шпинат, проварюю, закривши кришкою, 5 хвилин.
Крок 3
Суп заправляю часником, пропущеним через часник. Солю, перчу, варю 3 хвилини. Вимикаю вогонь, даю настоятися 15 хвилин. При подачі посипаю зеленню та кладу сметану
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…