Рецепт “Сувлакі із салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 4 години
У 1 порції: 300 ккал
На 4 порції:
❯ 2 зубчики часнику
❯ 100 мл лимонного соку
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 1 ч. л. сушеної материнки
❯ 600 г свинячої м’якоті
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 400 г помідорів чері
❯ 1 великий свіжий огірок
❯ 80 г чорних оливок без кісточок
❯ 1 червона цибулина
❯ 200 г фети
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ щіпка цукру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Для маринаду часник очистити та дрібно нарізати. Перемішати його з лимонним соком, 2 ст. л. оливкової олії та материнкою. Посолити та поперчити.
Крок 2
М’ясо вимити, обсушити та нарізати великими скибочками. Скласти в миску та залити маринадом. Перемішати, потім миску закрити та прибрати в холодильник на 3 год.
Крок 3
Для салату солодкий перець нарізати скибочками. Помідори вимити та розрізати на четвертинки. Огірок нарізати скибочками, оливки – кільцями, цибулю – півкільцями. Фету розфарбувати.
Крок 4
М’ясо нанизати на шпажки та обсмажити на решітці при 200°. Винний оцет змішати з оливковою олією, що залишилося, і злегка збити вилкою. Приправити цукром, сіллю та перцем.
Крок 5
Соусом, що вийшов, полити інгредієнти салату і перемішати. Подати на стіл із сувлаками.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…