«Діаменю» рецепт “Святковий окіст” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,1 ХО
221 ккал
– Свинячий окіст
– часник
– чорний та червоний перець
– інші прянощі та сіль – на смак
Крок 1
Кладу окіст у велику миску, заливаю водою і міняю її кожні 4 години, поки з продукту не вийде кров. Як тільки вода стане майже прозорою, проколюю м’ясо в кількох місцях ножем і кладу в міцний сольовий розчин на добу.
Крок 2
Потім шпигую часником, змащую з усіх боків прянощами. Перев’язую окіст шпагатом, загортаю в пергамент, з’єднуючи всі стики, і ставлю в розігрітудуховку.
Крок 3
Запікаю з розрахунку 1:00 на 1 кг м’яса, потім розгортаю пергамент і доводжу страву до готовності.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…