«Діаменю» рецепт “Святковий окіст” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,1 ХО
221 ккал

Інгредієнти

– Свинячий окіст
– часник
– чорний та червоний перець
– інші прянощі та сіль – на смак

Покрокове приготування окісту

Крок 1

Кладу окіст у велику миску, заливаю водою і міняю її кожні 4 години, поки з продукту не вийде кров. Як тільки вода стане майже прозорою, проколюю м’ясо в кількох місцях ножем і кладу в міцний сольовий розчин на добу.

Крок 2

Потім шпигую часником, змащую з усіх боків прянощами. Перев’язую окіст шпагатом, загортаю в пергамент, з’єднуючи всі стики, і ставлю в розігрітудуховку.

Крок 3

Запікаю з розрахунку 1:00 на 1 кг м’яса, потім розгортаю пергамент і доводжу страву до готовності.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Святковий окіст. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago