Рецепт “Свиняча грудинка з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

6 ПОРЦІЇ, 3 ГОДИНи

Інгредієнти

❯ 800 г свинячої грудинки зі шкірою
❯ 600 г невеликих твердих кисло-солодких яблук
❯ 4 ст. л. рідкого меду
❯ 5–7 дрібних цибулин шалоту
❯ 1 гілочка розмарину
❯ 2 ст. л. яблучного оцту
❯ 6 ст. л. рослинної олії
❯ 4 зубки часнику
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування свинячої грудинки

Крок 1

У мисці мед перемішати з оцтом та 4 ст. л. рослинної олії, додати сіль та перець на смак. 1 цибулину очистити, дрібно посікти та підмішати у приготовлену суміш.

Крок 2

М’ясо вимити та обсушити, зробити на шкірі часті ромбоподібні надрізи. Викласти м’ясо у глибоку форму, полити медовою сумішшю з цибулею та помістити в холодильник на 1 год.

Крок 3

Духовку нагріти до 200 °. Розмарин промити, обсушити, листочки обірвати. Часник очистити та придушити широким лезом ножа.

Крок 4

Покласти до м’яса розмарин та часник і запікати 45 хв, регулярно поливаючи жиром, що утворилися у формі.

Крок 5

Цибулини, що залишилися, очистити та нарізати половинками чи четвертинками залежно від розміру.

Крок 6

Яблука вимити, обсушити та нарізати великими часточками, вилучивши серцевини. Викласти яблука та цибулю до м’яса, збризкати маслом, що залишилося, посолити, поперчити та запікати 15 хв.

Крок 7

Накрити форму листом алюмінієвої фольги, зменшити вогонь до 180° і запікати м’ясо з яблуками ще 45 хв. Перед подачею м’ясо і яблука з цибулею перекласти в посуд. Жир, що залишився у формі, розвести 70 мл білого вина, уварити та подати як соус.

Сьогодні ми дізналися як готується Свиняча грудинка з яблуками. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago