Рецепт “Свинячі ребра у казані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Свинячі ребра 2.5 кг
– Картопля 1 кг
– Цибуля 300 гр
– Бекон 100 гр
– Барбекю соус 300 мл
– Сухий часник 2 ст.л.
– Солодка паприка 2 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Сіль
– Чилі 1 ч.л.

Покроковий процес приготування свинячих ребер у казані

Крок 1

Знімаємо плівку з ребер. Змішуємо сушений часник, солодку паприку, чорний перець та чилі. Добре солимо і приправляємо реберця. Перевертаємо та повторюємо процедуру.

Крок 2

На дно казана викладаємо тонкий копчений бекон. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо у казан. Далі на цибулю викладаємо картоплю. І наприкінці стоячи укладаємо ребра. Зверху поливаємо соусом барбекю. Відправляємо в духовку за 160 градусів на дві години.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі ребра у казані. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

1 день ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 день ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago