Рецепт “Свинячі ребра у казані” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

Свинячі ребра 2.5 кг
– Картопля 1 кг
– Цибуля 300 гр
– Бекон 100 гр
– Барбекю соус 300 мл
– Сухий часник 2 ст.л.
– Солодка паприка 2 ст.л.
– Чорний перець 1 ч. л.
– Сіль
– Чилі 1 ч.л.

Покроковий процес приготування свинячих ребер у казані

Крок 1

Знімаємо плівку з ребер. Змішуємо сушений часник, солодку паприку, чорний перець та чилі. Добре солимо і приправляємо реберця. Перевертаємо та повторюємо процедуру.

Крок 2

На дно казана викладаємо тонкий копчений бекон. Нарізаємо цибулю півкільцями та відправляємо у казан. Далі на цибулю викладаємо картоплю. І наприкінці стоячи укладаємо ребра. Зверху поливаємо соусом барбекю. Відправляємо в духовку за 160 градусів на дві години.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі ребра у казані. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago