Рецепт “Свинина з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 420 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
– 4 груші
– 4 гілочки шавлії
– 3 червоні цибулини
– 4 ст. л. рослинної олії
– 300 мл червоного напівсолодкого вина
– 4 свинячі котлети на кісточці
– 150 г сулугуні
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування свинини з грушами
Крок 1
Груші вимити, обсушити та нарізати часточками, видаляючи серцевини з кісточками. З гілочок шавлії обірвати листочки. Цибулю очистити та нарізати півкільцями.
Крок 2
У сковороді розігріти 2 ст. л. олії, покласти цибулю з шавлією, смажити 3 хв. Додати груші та смажити ще 3 хв. Влити вино, посолити, поперчити та тушити 5 хв на сильному вогні.
Крок 3
Свинячі котлети вимити, обсушити, посолити та поперчити. Обсмажити з обох боків на олії, що залишилася до підрум’янювання. Перекласти у форму, зверху помістити груші в соусі, укласти скибочки сулугуні та запікати 10 хв. при 180°.