Закуски

Свинина запечена по-кантонськи

Рецепт “Свинина запечена по-кантонськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 ГОДИНИ + 12–24 ГОДИНИ

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 1,2 свинячого черевика зі шкірою
❯ 2 ч. л. китайського рисового вина (або сухого хересу)
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. цукру
❯ 1/2 ч. л. приправи «П’ять спецій» (кориця, бадьян, сичуаньський перець, гвоздика, насіння фенхелю)
❯ 1/4 ч. л. білого перцю
❯ 1,5 ч. л. рисового оцту
❯ 200 г великої кухонної солі

Покроковий процес приготування свинини по-кантонськи

Крок 1

М’ясо промити та обсушити, викласти на тацю і полити вином, втерти його в м’ясо (не в шкіру). Змішати цукор із 2ч.л. солі, спеціями та білим перцем і добре натерти м’ясо сумішшю.

Крок 2

Перевернути м’ясо шкірою вгору і часто наколоти шкіру за допомогою тонкого шампура. Не накриваючи, помістити м’ясо у холодильник на 12-24 год.

Крок 3

Духовку нагріти до 180 °. Шкіру натерти оцтом, викласти м’ясо у форму шкірою вгору і засипати товстим шаром солі. Запікати м’ясо 1 год 30 хв.

Крок 4

М’ясо вийняти з духовки, шар солі видалити. Викласти м’ясо на решітку, під решітку поставити лист. Увімкнути
гриль на повну потужність та запікати м’ясо 10–15 хв.

Крок 5

Коли шкіра почне пузиритися і стане хрумкою, вийняти м’ясо з духовки та дати йому охолонути за кімнатної температури 15 хв.

Сьогодні ми дізналися як готується Свинина запечена по-кантонськи. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago