Рецепт “Сир із чорницею та горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 350 г середньожирного сиру
❯ 200 г свіжої або замороженої чорниці
❯ 1 яблуко
❯ 1/2 банки згущеного молока
❯ 150 г горіхів та сухофруктів асорті
Крок 1
Свіжі ягоди промити на ситі та обсушити, заморожені розморозити.
Крок 2
Яблуко вимити, очистити від шкірки, серцевину з насінням видалити, м’якуш нарізати та подрібнити у пюре. Додати
чорниці та подрібнити повторно.
Крок 3
В окремому посуді сир розтерти зі згущеним молоком і за допомогою блендера збити у пишну масу. Підмішати чорнично-ягідну масу та повторно збити.
Крок 4
Підготувати креманки та викласти половину сирної маси. На сирну масу викласти половину суміші горіхів та сухофруктів. Викласти в креманки сирночорничну масу, що залишилася, і рівномірно розподілити на ній решту
горіхи та сухофрукти.
Крок 5
До подачі на стіл тримати десерт у холодильнику.
НА ЗАМІТКУ
Замість суміші горіхів та сухофруктів при приготуванні десерту можна використовувати гранолу з горіхами, бісквітну крихту, глазуровані пластівці…
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…