Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Сир з пліснявою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
– 720 г низькобілкового сиру (жирність – 1,8%)
– 100 г сиру з пліснявою типу Дорблю
– 1 ч. л. солі
– 2 ч. л. Псіліум
Крок 1
Сир натерти на середній тертці. Усі інгредієнти ретельно перемішати та поставити в холодильник
на всю ніч.
Крок 2
Поставити в мікрохвильову піч при максимальної потужності на кілька хвилин періодично помішувати, щоб суміш розплавилася
Крок 3
Розраховуйте норму порції виходячи з кількості сиру (На день можна з’їдати до 500 г).
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…