Калорійність

Сирдак баклажанний

«Діаменю» рецепт “Сирдак баклажанний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,4 ХО
187 ккал

Інгредієнти

– 4 баклажани
– 6-7 великих помідорів
– 4 зубчики часнику
– пучок зелені петрушки
– 0,5 ч.л. куркуми
– сіль
– перець
– 2 ст. л. рослинної олії

Покрокове приготування сирдаку баклажанного

Крок 1

Баклажани мою і нарізаю товстими кружальцями. У сковороді розігріваю олію, додаю куркуму, перемішую та обсмажую баклажани з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки

Крок 2

В окрему каструлю викладаю натерті на тертці помідори, проварюю їх 3-5 хвилин, додаю подрібнений часник та баклажани, солю, перчу та тушу протягом 10-15 хвилин.

Крок 3

Даю настоятись під кришкою. Подаю, посипавши рубаною зеленню.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирдак баклажанний. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago