«Діаменю» рецепт “Сирдак баклажанний” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,4 ХО
187 ккал
– 4 баклажани
– 6-7 великих помідорів
– 4 зубчики часнику
– пучок зелені петрушки
– 0,5 ч.л. куркуми
– сіль
– перець
– 2 ст. л. рослинної олії
Крок 1
Баклажани мою і нарізаю товстими кружальцями. У сковороді розігріваю олію, додаю куркуму, перемішую та обсмажую баклажани з двох сторін на сильному вогні до золотистої скоринки
Крок 2
В окрему каструлю викладаю натерті на тертці помідори, проварюю їх 3-5 хвилин, додаю подрібнений часник та баклажани, солю, перчу та тушу протягом 10-15 хвилин.
Крок 3
Даю настоятись під кришкою. Подаю, посипавши рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…