«Діаменю» рецепт “Сирні булочки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,9 ХО
198 ккал
– 200 г сиру
– 1 яйце
– 0,5 ч.л. соди
– 1 ст. льняного борошна
– сіль і стевіозид – на смак
Крок 1
Змішую сир, соду, сіль та стевіозид. Вбиваю яйце і ретельно перемішую. І тільки потім починаю додавати борошно невеликими. порціями. Поступово втручаю муку в тісто.
Крок 2
Розділяю тісто на частини та формую булочки. Викладаю булочки на змащену олією лист.
Крок 3
Запікаю в духовці за 150 град. протягом 30 хвилин. Подаю випічку разом із нежирним сиром
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…