«Діаменю» рецепт “Сирні галушки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
1,6 ХО
190 ккал

Інгредієнти

– 3 ст. сиру
– 2 яйця
– 0,5-1 ч. л. солі
– 2 ст. льняного борошна
– 100 г вершкового масла
– замінник цукру – на смак

Покрокове приготування сирних галушок

Крок 1

Сир протерти через сито. Додати яйця, сіль, олія та замінник цукру. Поступово всипати борошно і замісити тісто. Поділити на кілька порцій.

Крок 2

З кожної порції сформувати ковбаску та нарізати її на маленькі шматочки одного розміру. Опустити галушки в киплячу підсолену воду. Періодично помішувати, щоб не злиплися. Після того як галушки спливуть, варити 5 хвилин

Крок 3

Викласти галушки на тарілку. Можна не додавати замінник цукру до тіста. Тоді подавати їх можна з пасерованою цибулею або м’ясною підливою.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирні галушки. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago