«Діаменю» рецепт “Сирні кульки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
350 ккал
– 150 г твердого сира
– 100 г вершкового сира
– 100 г фісташок
– 20 виноградин
Крок 1
Будь-який твердий сир натираю на дрібній тертці. Можна взяти кілька видів твердого сиру – при поєднанні смак вийде більш вишуканим.
Крок 2
Фісташки очищаю та дрібно рублю ножем. Змішую сири. Виноград мою та обсушую.
Крок 3
Руками формую сирні кульки, поклавши всередину кожного по одній виноградині. Обвалюю кульки в горіховий
крихті та викладаю на блюдо
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…