Рецепт “Сирні рулетики з пікантним салатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
На 8 порцій:
Для основи:
❯ 6 яєць
❯ 250 г тертого сиру
❯ 100 г сметани
❯ 4–6 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ рослинна олія
Для начинки:
❯ 1 стручок солодкого перцю
❯ 200 г плавленого сиру
❯ 2 ст. л. тертого сиру
❯ 1 ч. л. середньогострої гірчиці
❯ сік лимона
❯ 3 гілочки петрушки
❯ сіль
Для салату:
❯ 3 салатні огірки
❯ 1/2 червоної цибулини
❯ 1 стручок гострого перцю
❯ по 2 гілочки кінзи та кропу
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1,5 ст. л. цукру
❯ 50 мл білого винного оцту
Крок 1
Для начинки перець нарізати дрібними кубиками, петрушку порубати. Усі інгредієнти перемішати, приправити сіллю та соком лимона. З яєць, сметани, сиру і муки приготувати тісто консистенції густої сметани, посолити. На гарячому маслі спекти 6-8 тонких коржиків. Змастити їх начинкою, згорнути в рулетики та нарізати
Крок 2
Для салату огірки нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Цибуля, зелень та перець дуже дрібно порубати.
Підготовлені овочі викласти у миску. Оцет із цукром і сіллю нагрівати на повільному вогні, перемішуючи, поки
сіль та цукор не розчиняються. Соус зняти з вогню, полити їм овочі та перемішати. Дати салату настоятися 20 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…