«Діаменю» рецепт “Сирні вафлі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,17 ХО
350 ккал
– 200 г твердого сиру
– 2 варені яйця
– 3 ч. л. сметани
– сушений часник і прованські трави – на смак
Крок 1
Твердий сир натираю на дрібній тертці, яйця дрібно нарізаю. Змішую сир, яйця, сметану та прянощ
Крок 2
Випікаю у вафельниці для товстих вафель приблизно 4-5 хвилин до рум’яної скоринки. Даю трохи охолонути – вафлі стануть трохи хрусткими.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…