«Діаменю» рецепт “Сирний суп з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
124 ккал
– 1 помідор
– 3 цибулини
– 125 г м’якого плавленого сиру
– 400 г консервованих печериць
– 1 морква
– 5-6 середніх картоплин
– 3 ст. рослинної олії
– 1 ст. льняного борошна
– 2-3 ст. рису
– сіль
– перець та зелень – на смак
Крок 1
Цибулю нарізаю великими півкільцями, морква – кружальцями, томат – кубиками. Картоплю нарізаю кубиками.
Крок 2
Викладаю овочі на сковороду, додаю печериці та борошно. Обсмажую на олії 5-7 хвилин, перемішуючи.
Крок 3
Рис промиваю. Картоплю кладу в киплячу воду, туди ж додаю обсмажені овочі. Чекаю, коли закипить.
Крок 4
Додаю рис, потім – м’який сир із баночки. Солю, перчу. Варю до готовності картоплі. Перед подачею посипаю рубаною зеленню.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…