Калорійність

Сирно-кавовий десерт

Рецепт “Сирно-кавовий десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 740 ккал, 28 г білків,
36 г жирів, 23 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 3 ст. л. меленої кави
❯ 50 мл мигдального лікеру (за бажанням)
❯ 100 г бісквітного печива
❯ 250 г сиру
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 200 мл жирних вершків
❯ 50 г шоколаду
❯ 50 г рубаних несолених фісташок
❯ листочки м’яти для прикраси

Покроковий процес приготування сирно-кавовий десерт

Крок 1

Заварити 2 столи. ложки меленої кави 250 мл води, повністю остудити, процідити та змішати з лікером. Бісквітне
печиво вмочити в каву і розкласти по порційним креманкам.

Крок 2

Сир розтерти з цукром, додати мелену каву, що залишилася, і збиті в міцну піну вершки, перемішати. Крем викласти на печиво та помістити в холодильник. Перед подачею посипати десерт фісташками, тертим шоколадом і прикрасити листочками м’яти.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сирно-кавовий десерт. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 дні ago

Міні кіш зі шпинатом

Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

2 дні ago

Кіш лорен з копченою грудинкою

Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

2 дні ago

Італійський салат з овочами та сиром

Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

4 дні ago

Овочевий салат із копченим лососем

Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

4 дні ago

Овочевий салат з сардинами в олії

Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

4 дні ago