Рецепт “Сирно-кавовий десерт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 740 ккал, 28 г білків,
36 г жирів, 23 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 3 ст. л. меленої кави
❯ 50 мл мигдального лікеру (за бажанням)
❯ 100 г бісквітного печива
❯ 250 г сиру
❯ 2 ст. л. цукру
❯ 200 мл жирних вершків
❯ 50 г шоколаду
❯ 50 г рубаних несолених фісташок
❯ листочки м’яти для прикраси
Крок 1
Заварити 2 столи. ложки меленої кави 250 мл води, повністю остудити, процідити та змішати з лікером. Бісквітне
печиво вмочити в каву і розкласти по порційним креманкам.
Крок 2
Сир розтерти з цукром, додати мелену каву, що залишилася, і збиті в міцну піну вершки, перемішати. Крем викласти на печиво та помістити в холодильник. Перед подачею посипати десерт фісташками, тертим шоколадом і прикрасити листочками м’яти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…