Рецепт “Сирний десерт з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 250 г маскарпоне
❯ 100 г сиру середньої жирності
❯ 4–5 ст. л. жирних вершків
❯ 1/2 пакетика ванільного цукру
❯ 150 г цукрової пудри
❯ 200 г бісквітного печива
❯ по 100 г полуниці та чорної смородини
❯ кілька гілочок м’яти для прикраси
Крок 1
Підготувати креманки для десерт. Ягоди акуратно промити на ситі під тонкою струменем води та обсушити, смородину обірвати з гілочок. М’яту промити, обсушити і розібрати на дрібні гілочки. Небагато ягід полуниці відкласти для прикрас.
Крок 2
Сир протерти через сито і в глибокій мисці перемішати з маскарпоне. Додати вершки (кількість визначити за бажаною консистенцією), цукрову пудру та добре збити.
Крок 3
Сірну масу розділити на дві частини. В одну частину додати ванільний сахар, добре перемішати та розкласти її за креманками.
Крок 4
Сир, що залишилася масу розім’яти з ягодами (ягоди за бажанням нарізати або придушити вилкою) та викласти в креманки на “порожню” сирну масу. Креманки з сирною масою помістити у холодильник на 20 хв.
Крок 5
Бісквітне печиво за допомогою качалки для тіста викришити у крупну крихту. Перед подачею на стіл посипати десерт бісквітною крихтою та прикрасити ягодами полуниці та гілочками м’яти.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…