«Діаменю» рецепт “Сирний крем із зеленню” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
160 ккал
– 250 г м’якого нежирного сиру
– 1 цибулина
– 1-2 зубки часнику
– 15-20 г зелені петрушки та кропу
– 2-3 свіжі помідори
– 5-6 житніх хлібців
– сіль, перець – на смак
Крок 1
Зелень петрушки та кропу промиваю, обсушую паперовий рушник і дрібно рублю. Цибуля та часник подрібнюю (можна у блендері).
Крок 2
Ретельно змішую сир з зеленню, щоб вийшла однорідна маса. Намазую тонким шаром на хлібці. Зверху
викладаю кружечки томатів. Солю і перчу по смаку.
Крок 3
А іноді обходжусь і без хлібців. На гурток помідора викладаю сирну масу та присипаю зеленню. Виходить теж дуже смачно
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…