«Діаменю» рецепт “Сирний мус з ягодами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
104 ккал
❯ 250 г знежиреного сиру
❯ 1 ст. натурального йогурту без добавок
❯ 1 ч.л. стевіозида
❯ 0,5 ч.л. ванільного екстракту
❯ 100 г свіжих ягід (чорниця, полуниця, чорниця)
❯ м’ята
Крок 1
У блендері змішую сир, йогурт, стевіозид та ванільний екстракт до отримання однорідної маси.
Крок 2
Переливаю мус у чашку чи келих. Прикрашаю свіжими ягодами та листочками м’яти
Крок 3
Перед подачею охолоджу протягом години в холодильнику.
Для приготування цього мусу краще брати низькобілковий сир, а ягоди цілком підійдуть і заморожені.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…