«Діаменю» рецепт “Сирний паштет з редькою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,03 ХО
23 ккал
– 100 г сирного сиру
– по пучку редиски
– листового салату та зеленої цибулі
– 2 ст. нежирної сметани
– 1 ст. дижонської гірчиці
– сіль на смак
Крок 1
Цибулю мою, обсушую і подрібнюю. Редиска нарізаю тонкими кружальцями. Листя салату рву невеликими шматочками. Сирний сир перемішую зі сметаною, оливковою олією та дижонською гірчицею до однорідної кремоподібної маси, солю та перчу
Крок 2
Додаю цибулю та редис, акуратно перемішую. Викладаю паштет у салатник чи перекладаю в контейнер. Використовую як намазку на бутерброди.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…