Рецепт “Сирний пиріг із броколі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 450 ккал
На 8 порцій:
❯ 300 г замороженої броколі
❯ 1 стручок жовтого солодкого перцю
❯ 400 г філе лосося
❯ 130 г моцарелли
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 200 г м’якого сиру
❯ сік та цедра 1/2 лимона
❯ 4 яйця
❯ 350 г борошна
❯ 1 ч. л. розпушувача
❯ 200 мл вершків (20%)
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Заморожену броколі відварити в киплячій підсоленій воді (5 хв) і відкинути на друшляк. Кілька разів обдати крижаною водою. Солодкий перець, видаливши насіння, нарізати кубиками. Також нарізати філе лосося та моцареллу.
Крок 2
Масло, сир, лимонний сік та цедру, 2 яйця перемішати. Зверху просіяти борошно з розпушувачем та щіпкою солі. Замісити тісто. Перекласти у форму та розрівняти.
Крок 3
По тесту розподілити підготовлені брокколі, лосось та солодкий перець. Посипати моцарелою. Яйця, що залишилися, збити з вершками. Залити начинку на тісті та помістити в духовку, нагріту до 170 °. Випікати 50 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…