Рецепт “Сирний штрудель із полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 125 г борошна
❯ 1 ст. л. рослинної олії
❯ 100 мл теплої води
❯ сіль
Для начинки:
❯ 2 яблука
❯ 125 г полуниці
❯ 50 г цукру
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ 250 г сиру
❯ 100 мл вершків
❯ 20 г вершкового масла
❯ 1 пакетик ванільного цукру
Крок 1
Борошно просіяти зі щіпкою солі та, вливаючи теплу воду, руками вимісити гладке однорідне тісто. На борошні, що присипає, робочої поверхні розкотити тісто в тонкий пласт. Перекласти тісто на кухонний рушник і розтягнути руками пласт дуже тонкий прямокутник.
Крок 2
Для начинки полуниці та яблука вимити та обсушити. Полуницю нарізати шматочками, яблука, очистивши від шкірки, нарізати кубиками та збризкати соком лимона. Сир розтерти з вершками, цукром та ванільним цукром.
Крок 3
Духовку нагріти до 175 °. Деко змастити рослинною олією. На тісто викласти начинку і, піднімаючи краї рушника, згорнути в рулет. Виріб перекласти на підготовлений лист швом вниз і випікати ок. 35 хв.
ВОДИ МЕНШЕ!
Ягоди здебільшого не люблять тривалі “ванни”. Найпростіший спосіб – викласти ягоди в друшляк невеликим шаром і промити під проточною теплою водою. Або ж викласти на душлаг і у ньому кілька разів занурити ягоди в ємність із теплою водою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…