Рецепт “Вівсяне печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 94
Білки 6
Жири 7
Вуглеводи 2
– 180 г сиру 5%
– 200 г чорниці свіжомороженої / лохини
– 250 мл кокосового молока
– м’ята для подачі (за бажанням)
Крок 1
У блендері змішайте сир, чорницю та молоко до однорідної консистенції.
Крок 2
Подавайте з чорницею та м’ятою
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…