«Діаменю» рецепт “Сирний суп із фаршем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,3 ХО
95 ккал
– 300 г курячого фаршу
– 2-2,5 л води
– 4 бульби картоплі
– 1 цибулина
– 1 велика морква
– 100 г плавленого сиру
– 50 г твердого сиру
– сіль, зелень кропу – на смак
Крок 1
Цибулю та моркву очищаю та мою. Нарізаю овочі дрібними кубиками та пасерую в каструлі з товстими стінками з 2-3 ст.л. рослинної олії близько 5-7 хвилин. Додаю фарш, перемішую та обсмажую ще 10-15 хвилин.
Крок 2
Картоплю нарізаю кубиками, поміщаю в каструлю та заливаю гарячою водою або курячим бульйоном. Варю на малому вогні під прочиненою кришкою 30 хвилин.
Крок 3
Плавлений сир нарізаю кубиками, твердий сир натираю на великії терці. Додаю до каструлі за 2 хвилини до кінця варіння. Слідом за сиром відправляю в каструлю дрібно нарубану зелень кропу та солю.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…