«Діаменю» рецепт “Сирний суп з горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
82 ккал
– 90 г плавленого сиру
– 2 картоплини
– цибулина
– 0,5 моркви
– 150 г зеленого горошку
– 2 ст. рослинної олії
– лавровий лист
– сіль
– чорний перець та зелень – на смак
Крок 1
Картоплю очищаю, нарізаю кубиками, викладаю в киплячу воду і варю 10 хвилин. Морква та цибулю очищаю, нарізаю та обсмажую на олії до м’якості 3-4 хвилини.
Крок 2
Додаю її в каструлю до картоплі. Плавлений сирок нарізаю дрібними кубиками та відправляю до каструлі. Перемішую
Крок 3
Готую суп, помішуючи, приблизно 10 хвилин до розчинення сиру. Додаю в суп зелений горошок та лавровий лист. Варю 5 хвилин. Солю, перчу. Додаю зелень та знімаю з вогню
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…