Калорійність

Сиров’ялене м’ясо

«Діаменю» рецепт “Сиров’ялене м’ясо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0 ХО
220 ккал

Інгредієнти

– 1 кг будь-якого м’яса
– 2-3 ст. солі
– 2-3 зубчики часнику
– прянощі – на смак

Покрокове приготування сиров’яленого м’яса

Крок 1

Розрізаю м’ясо на 4 великі шматки, укладаю у 3-літрову банку, пересипавши сіллю. Ставлю у холодильник на 3 дні.

Крок 2

Після обтираю м’ясо насухо, натираю прянощами та подрібненим часником, загортаю кожен шматок у марлю
і підвішую в прохолодному місці на кілька днів, щоб воно підв’ялилось.

Крок 3

Такий продукт гідна заміна сиров’яленої ковбаси, тільки без шкідливих добавок.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Сиров’ялене м’ясо. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago