«Діаменю» рецепт “Сиров’ялене м’ясо” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0 ХО
220 ккал
– 1 кг будь-якого м’яса
– 2-3 ст. солі
– 2-3 зубчики часнику
– прянощі – на смак
Крок 1
Розрізаю м’ясо на 4 великі шматки, укладаю у 3-літрову банку, пересипавши сіллю. Ставлю у холодильник на 3 дні.
Крок 2
Після обтираю м’ясо насухо, натираю прянощами та подрібненим часником, загортаю кожен шматок у марлю
і підвішую в прохолодному місці на кілька днів, щоб воно підв’ялилось.
Крок 3
Такий продукт гідна заміна сиров’яленої ковбаси, тільки без шкідливих добавок.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…