«Діаменю» рецепт “Ситні гречаники” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
141 ккал
– 1 кг м’ясного фаршу
– 1 ст. гречки
– цибулина
– 3 ст. Псіліум
– 1 яйце
– сіль
– прянощі та зелень – на смак
– 3 ст. льняного борошна
Крок 1
Крупу відварюю до напівготовності. Цибулину дрібно нарізаю чи натираю на тертці. Додаю яйце, гречку, фарш, цибулю, псилліум, сіль, прянощі, подрібнену зелень.
Крок 2
Формую з маси котлети, панірую їх у борошні, обсмажую на розігрітій з олією сковороді. Перекладаю в казан, вливаю 1 ст. води та тушу 15-20 хвилин.
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…