«Діаменю» рецепт “Ситний салат із гранатом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
198 ккал
– 300 г вареної яловичини
– 3 яйця
– 200 г зерен гранату
– 100 г ядер волоських горіхів
– 50 г сиру
– 100 г йогурту
Крок 1
Яловичину та варені яйця нарізаю кубиками, горіхи рублю, сир натираю на тертці.
Крок 2
Викладаю салат шарами. На дно кладу м’ясо, змащу його йогуртом без добавок, потім викладаю горіхи, яйця, сир. Усі шари промазую йогуртом. Зверху страву прикрашаю зернами гранату
Зазначені значення ХО є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…