Рецепт “Табулє з пшона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 300 г пшона
❯ 1 молода цибулина із зеленню
❯ 1 великий стручок солодкого перцю
❯ 2 моркви
❯ 1 пучок руколи
❯ 1 огірок
❯ 1/2 лимона
❯ жменя мигдалю
❯ кілька гілочок петрушки
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 2 бутони гвоздики
❯ суміш перцю-горішка
Крок 1
Моркву очистити, вимити, нарізати тонкими поздовжніми пластинами. Довести до кипіння 100 мл рослинної олії та зняти з вогню. Нарізану моркву добре посолити, поперчити, викласти в олію та залишити до повного остигання.
Крок 2
Довести до кипіння 600 мл води, всипати пшоно, посолити та варити 20 хв. Готовому пшену дати охолонути.
Крок 3
Мигдаль підсушити в духовці або сковороді без жиру і крупно порубати. Солодкий перець та огірок вимити та нарізати великими скибочками. Цибулину очистити, вимити та разом із зеленню нарізати тонкими кільцями. Руколу
і петрушку промити та обсушити. Цедру лимона тонко натерти, сік віджати. Суміш перців та гвоздику стовкти у ступці.
Крок 4
У мисці пшоно перемішати зі свіжими овочами, мигдалем та зеленню, додати моркву (без олії), цедру та сік лимона,
посолити та поперчити до смаку. Накрити миску харчовою плівкою та дати табулі настоятися у холодильнику 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…