Рецепт “Таджин із телятини з айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 1 кг телятини (нашийок)
❯ 1,5 кг айви
❯ 3 цибулини
❯ 2 зубки часнику
❯ 1 консервований лимон
❯ 10–15 зелених оливок
❯ 2 ст. л. суміші спецій рас-ельханут
❯ 1/2 пучка петрушки
❯ 1 ч. л. куміна
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 1 свіжий лимон
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Цибулю та часник очистити, цибулю порубати, часник стовкти у ступці.
Крок 2
Айву вимити, очистити (за бажанням) та нарізати скибочками, видаливши серцевини з насіння. Нарізану айву відразу збризкати соком лимона.
Крок 3
М’ясо промити, зачистити та нарізати великими шматочками. Викласти м’ясо в сотейник, посолити, поперчити, присипати спеціями, додати цибулю та часник. Влити в сотейник рослинну олію та стільки води, щоб вона повністю покривала м’ясо.
Крок 4
Поставити сотейник на вогонь та довести рідину до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити м’ясо 40 хв. Покласти до сотейника айву та готувати ще 20 хв.
Крок 5
Петрушку промити, перебрати, обсушити, листочки обірвати. Консервований лимон нарізати дрібними часточками. Готова страва розкласти по порційним тарілкам та прикрасити гілочками петрушки. Подати з оливками та скибочками консервований лимон.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…