Рецепт “Тапенада з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Тапенада, іноді тапенад – густий соус прованської кухні з оливок, анчоусів і “тапен”
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 8порцій:
❯ 300 г оливок з Каламати
❯ 60 г пелюсток мигдалю
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 1 зубок часнику
Крок 1
Кісточки з оливок акуратно видалити. Підготовлені оливки викласти в чашу блендера і порубати.
Крок 2
Пелюстки мигдалю підсушити на сковороді без додавання жиру (або в духовці) і повністю остудити за кімнатної температури. Часник очистити.
Крок 3
Мигдаль та часник додати до рубаних оливок і, вливаючи тонким струмком оливкову олію, на середніх оборотах подрібнити масу до отримання однорідного пюре.
Крок 4
До подачі на стіл тапенаду помістити у холодильник. Готову тапенаду подати зі свіжим хлібом, коржами, чіабатою або фокачами, використовувати як доповнення до овочевих страв або салатів.
Крок 5
Для тривалого (до 14 днів) зберігання тапенаду закласти в ємність, що герметично закривається, і зберігати в холодильнику.
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…