Рецепт “Тапенада з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Тапенада, іноді тапенад – густий соус прованської кухні з оливок, анчоусів і “тапен”
Приготування: 25 ХВИЛИН
На 8порцій:
❯ 300 г оливок з Каламати
❯ 60 г пелюсток мигдалю
❯ 100 мл оливкової олії
❯ 1 зубок часнику
Крок 1
Кісточки з оливок акуратно видалити. Підготовлені оливки викласти в чашу блендера і порубати.
Крок 2
Пелюстки мигдалю підсушити на сковороді без додавання жиру (або в духовці) і повністю остудити за кімнатної температури. Часник очистити.
Крок 3
Мигдаль та часник додати до рубаних оливок і, вливаючи тонким струмком оливкову олію, на середніх оборотах подрібнити масу до отримання однорідного пюре.
Крок 4
До подачі на стіл тапенаду помістити у холодильник. Готову тапенаду подати зі свіжим хлібом, коржами, чіабатою або фокачами, використовувати як доповнення до овочевих страв або салатів.
Крок 5
Для тривалого (до 14 днів) зберігання тапенаду закласти в ємність, що герметично закривається, і зберігати в холодильнику.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…