Напої

Тапіока із зеленим чаєм

Рецепт “Тапіока із зеленим чаєм” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 35 г тапіоки
❯ 250 мл кокосового молока
❯ 100 мл води
❯ 1 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
❯ 20 г цукру
❯ 4 ст. л. граноли (або мюслі до смаку)
❯ ягоди асорті для подачі

Покроковий процес приготування тапіоки

Крок 1

У каструлі розбавити кокосове молоко водою, всипати тапіоку. Довести до кипіння і, помішуючи, готувати на повільному вогні прибл. 15 хв. Коли тапіок стане м’якою, зняти каструлю з вогню, додати цукор і зелений чай і змішати. Дати охолонути.

Крок 2

Тапіоку розкласти по креманках, зверху розподілити гранолу (мюслі) та розкласти ягоди. До подачі на стіл поставити у холодильник на 2 год.

Сьогодні ми дізналися як готується Тапіока із зеленим чаєм. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago