Випічка та десерти

Тарт із ожиною та заливкою-кремом

Рецепт “Тарт із ожиною та заливкою-кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 400 г готового пісочного тіста
❯ 300 г ожини
❯ 45 г мелених лісових горіхів
❯ 65 г вершкового масла
❯ 60 г цукру
❯ 1 жовток
❯ 1 ст. л. борошна

Покроковий процес приготування тарту із ожиною

Крок 1

Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм змащену жиром форму, зробивши борти. Ягоди промити та обсушити, половину ягід викласти на тісто.

Крок 2

Для заливання олію збити з цукром у пишну масу, додати горіхи, жовток та борошно перемішати до отримання
однорідної маси. Викласти масу на тісто у формі та розподілити по ній решту ягод. Випікати тарт прибл. 20 хв. За бажанням посипати цукровою пудрою.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із ожиною та заливкою-кремом. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago