Рецепт “Тарт із ожиною та заливкою-кремом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
НА 6 ПОРЦІЙ
❯ 400 г готового пісочного тіста
❯ 300 г ожини
❯ 45 г мелених лісових горіхів
❯ 65 г вершкового масла
❯ 60 г цукру
❯ 1 жовток
❯ 1 ст. л. борошна
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити та вислати їм змащену жиром форму, зробивши борти. Ягоди промити та обсушити, половину ягід викласти на тісто.
Крок 2
Для заливання олію збити з цукром у пишну масу, додати горіхи, жовток та борошно перемішати до отримання
однорідної маси. Викласти масу на тісто у формі та розподілити по ній решту ягод. Випікати тарт прибл. 20 хв. За бажанням посипати цукровою пудрою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…