Рецепт “Тарт із яблук у заварному кремі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 1 ГОДИНА

Інгредієнти

На 6 порцій:
Для тесту:
❯ 250 г борошна
❯ 125 г вершкового масла
❯ 100 г цукру
❯ 60 г мелених лісових горіхів
❯ 1 яйце
Для змащування:
❯ 80 г смородинового джему
❯ 1 ст. л. води
Для заварного крему:
❯ 200 мл молока
❯ 4 жовтки
❯ 3 ст. л. цукру
❯ 2 ст. л. крохмалю
❯ 100 мл вершків
Для «троянд»:
❯ 12 солодких червоних яблук
❯ 125 мл апельсинового соку
❯ 105 г цукру
❯ 110 г вершкового масла

Покроковий процес приготування тарту із яблук

Крок 1

Масло посікти, просіяти на нього борошно, додати цукор, горіхи та розім’яти на дрібну крихту. Вбити яйце і вимісити гладке тісто. Тісто розкотити, вистелити їм форму, зробивши бортики, часто наколоти виделкою і випікати бл. 20 хв при 190. Джем змішати з водою, прогріти та за допомогою кулінарного пензлика змастити готову основу тарта.

Крок 2

Для крему жовтки розтерти з цукром, крохмалем та 70 мл молока. В окремому посуді молоко і вершки, що залишилося, довести до кипіння, влити жовткову масу і, постійно помішуючи, готувати, поки крем не почне густіти.
Готовий крем влити на підготовлену основу торта.

Крок 3

Яблука вимити, обсушити та за допомогою овочерізки мандоліни нарізати тонкими поздовжніми гуртками. Олію розтопити та перемішати в мисці з цукром та соком. Викласти в суміш нарізані яблука. Дати яблукам настоятися
при кімнатній температурі 10–15 хв: вони стануть м’якими та гнучкими. З розм’якшених гуртків яблук (по кілька штук) згорнути «трояндочки» і вставити їх у крем.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт із яблук у заварному кремі. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago