Перейти до вмісту
Головна » Тарт з помідорами асорті

Тарт з помідорами асорті

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тарт з помідорами асорті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    Для тесту:
    ❯ 250 г борошна
    ❯ 1 яйце + 1 жовток для змащування тіста
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 50 мл холодної води
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 400 г помідорів різного кольору та розмірів
    ❯ 2 ст. л. середньогострої гірчиці із зернами
    ❯ 70 г блакитного сиру
    ❯ 1 ч. л. суміші прованських трав
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду
    ❯ 3 гілочки чебрецю
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тарту з помідорами

    Крок 1

    Приготувати тісто. У воді розчинити щіпку солі. Олія охолодити і дрібно посікти в глибоку миску. Просіяти на олію
    борошно та руками розім’яти на дрібне крихту. Вбити яйце, влити воду з сіллю та руками вимісити гладке однорідне тісто. Сформувати з тіста кулю, загорнути її у харчову плівку та помістити у холодильник на 30 хв.

    Крок 2

    На выстланной пергаментом рабочей поверхности тесто раскатать в тонкий круглый пласт и намазать его тонким
    слоем горчицы, отступив от краев ок. 5 см.

    Крок 3

    Помідори вимити, обсушити, великі нарізати тонкими кружками, дрібні – половинками. Помідори викласти на змащене гірчицею тісто, посолити, поперчити, присипати прованськими травами, полити медом та збризкати
    олією. Краї тіста загорнути на помідори, помідори посипати подрібненим сиром та чебрецем.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Виріб перенести на лист. Жовток розговорити та змастити краї тіста. Випікати тарт 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт з помідорами асорті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *