Рецепт “Тарт з сиром та помідорами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 40 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 2 пакетики поленти швидкого приготування
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 8–10 невеликих помідорів (бажано різного кольору)
❯ 2 стебла селери
❯ 1 зубок часнику
❯ 200 г тертого сиру
❯ кілька гілочок чебрецю
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Крок 1
Поленту приготувати, як описано на упаковці, посолити на смак і перемішати із вершковим маслом.
Крок 2
Селеру і помідори вимити, обсушити, кілька помідорів нарізати половинками та відкласти для подачі, решту нарізати скибочками.
Крок 3
Селеру нарізати невеликими шматочками. Часник очистити, дрібно посікти та обсмажувати на сковороді на гарячому маслі 3 хв. Додати селера і, перемішуючи, готувати ще 3-4 хв.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Поленту перемішати з обсмаженим часником, селери та 1/2 сиру і викласти у змащену олією форму для запікання шаром прибл. 4 сантиметри.
Крок 5
Посипати поленту рештою тертим сиром і запікати прибл. 20 хв. За 5-7 хв до кінця приготування викласти на виріб нарізані половинками помідори, добре поперчити, збризкати олією і посипати листочками чебрецю.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…