Рецепт “Тарталетки з полуницею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
На 4 порції:
❯ 300 г готового листкового тіста
❯ 250 г полуниці
❯ 150 г сметани
❯ 125 г сирного сиру
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 40 г цукру
❯ цукрова пудра
❯ кілька гілочок м’яти
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Підготувати формочки для тарталеток. Тісто розкотити в тонкий пласт, нарізати кружками та вистелити форми, роблячи борти. Тісто часто наколоти вилкою і випікати вироби прибл. 15 хв.
Крок 2
Сметану добре збити з цукром. В окремому посуді розтерти сир із ванільним цукром та невеликими порціями підмішати до нього збиту сметану.
Крок 3
Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки. Ягоди нарізати тонкими скибочками. Крем розкласти по тарталетках, вставити в нього нарізану полуницю і посипати цукровою пудрою. Гілочки м’яти промити та прикрасити вироби. За бажанням доповнити їстівними квітами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…