Калорійність

Тарталетки з рибою

Рецепт “Тарталетки з рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 15 хвилин
У 1 порції: 320 ккал, 11 г білків,
16 г жирів, 20 г вуглеводів

Інгредієнти

На 8 порцій:
❯ 300 г слабосоленої сьомги (нарізка)
❯ 70 г тертого сиру
❯ 70 г вершкового масла
❯ 1 авокадо
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 1 цибулина
❯ 8 готових тарталеток
❯ листочки петрушки
❯ сіль
❯ мелений чорний перець

Покроковий процес приготування тарталеток з рибою

Крок 1

Кілька скибочок сьомги відкласти, решту риби подрібнити та перемішати з сиром і маслом. Наповнити рибною масою тарталетки.

Крок 2

М’якуш авокадо збризкати соком лимона та пюрувати в блендері з цибулею. Посолити та поперчити. Прикрасити тарталетки кремом з авокадо, шматочками сьомги та листочками зелені

Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з рибою. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago