Перейти до вмісту
Головна » Тартар із лосося з соєвим соусом

Тартар із лосося з соєвим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Тартар із лосося з соєвим соусом та імбирем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 25 хвилин
    У 1 порції: 750 ккал, 19 г білків,
    71 г жирів, 6 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 яйце
    ❯ 250 г філе лосося без шкіри
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ч. л. тертого імбиру
    ❯ сіль
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    Для майонезу:
    ❯ 3 жовтки
    ❯ 200 мл оливкової олії
    ❯ сік та цедра лимона

    Покроковий процес приготування тартара із лосося

    Крок 1

    Для майонезу жовтки трохи збити. Невеликими порціями вливати оливкову олію та збивати до отримання однорідної кремоподібної маси. Додати сіль, сік та цедру лимона на смак і добре перемішати. Помістити у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    Для тартару яйце зварити круто, очистити та натерти. Цибулину очистити та порубати. Зелений цибулю обполоснути та дрібно нарізати. Філе лосося вимити, обсушити паперовий рушник і нарізати дрібними кубиками. Полити оливковою олією та соєвим соусом. Підмішати тертий імбир, рубану ріпчасту та зелену цибулю. Посолити на смак та перемішати

    Крок 3

    За допомогою кулінарних кілець розкласти тартар по порційним тарілкам. Викласти зверху по ложечці майонезу та посипати тертим яйцем. Прикрасити за бажанням.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тартар із лосося з соєвим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *