Рецепт “Тартар із лосося з соєвим соусом та імбирем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 25 хвилин
У 1 порції: 750 ккал, 19 г білків,
71 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 яйце
❯ 250 г філе лосося без шкіри
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. соєвого соусу
❯ 1 ч. л. тертого імбиру
❯ сіль
❯ 1 невелика цибулина
❯ 2 стебла зеленої цибулі
Для майонезу:
❯ 3 жовтки
❯ 200 мл оливкової олії
❯ сік та цедра лимона
Покроковий процес приготування тартара із лосося
Крок 1
Для майонезу жовтки трохи збити. Невеликими порціями вливати оливкову олію та збивати до отримання однорідної кремоподібної маси. Додати сіль, сік та цедру лимона на смак і добре перемішати. Помістити у холодильник на 1 год.
Крок 2
Для тартару яйце зварити круто, очистити та натерти. Цибулину очистити та порубати. Зелений цибулю обполоснути та дрібно нарізати. Філе лосося вимити, обсушити паперовий рушник і нарізати дрібними кубиками. Полити оливковою олією та соєвим соусом. Підмішати тертий імбир, рубану ріпчасту та зелену цибулю. Посолити на смак та перемішати
Крок 3
За допомогою кулінарних кілець розкласти тартар по порційним тарілкам. Викласти зверху по ложечці майонезу та посипати тертим яйцем. Прикрасити за бажанням.